Barn på sjukhus svt

Barn på sjukhus – återbesöket – SVT Play

Barn på sjukhus – återbesöket | SVT Play

Barn på sjukhus – återbesöket. Vissa barn har olika sjukdomar som gör deras liv speciella på olika sätt. Kan bara ses i Sverige.

Några år har gått sedan vi träffade dom första gången. Nu återvänder vi hem till Lisa, Herman, Lilian, Oscar, Alice, Elin, Hampus, Josefine, Hugo och Linus för att se vad som hänt i deras liv sedan dess.

Barn på sjukhus – återbesöket – Avsnitt 2 | SVT Play

Barn på sjukhus. Vilka program har delats flest gånger på Facebook? Bestofsvt.se hittar de bästa programmen på SVT play.

Barn på sjukhus – Bestofsvt.se

Fler barn till sjukhus med frätskador – läkaren: ”Handlar om liv och död” | SVT Nyheter

24 nov. 2022 — På barnintensiven vid Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna reagerar nu läkare på att ett oroväckande antal barn skadats av propplösningsmedel.

Frätande propplösare används för att rensa avlopp från fett, hår och matrester. Men nu ökar antalet fall där barn fått i sig medlet av misstag och behövt uppsöka sjukvården.– Majoriteten uppmanas att söka vård vid sjukhus eftersom förtäring av medlet kan ge allvarliga skador på slemhinnor och göra det svårt att andas, säger Lovisa Östberg vid Giftinformationscentralen.

Fler barn till sjukhus med frätskador – läkaren – SVT Nyheter

Doktorerna – Avsnitt 1 | SVT Barn

Ester har fått en helt ny lever. Nu måste hon ta några viktiga prover och sova över på sjukhus. Men proverna spills ut, labbet rasar och det är kaos hos…

Doktorerna – Avsnitt 1 | SVT Barn

Barnakuten | SVT Nyheter

Barn på sjukhus. Barn fick vänta på antibiotika i sju timmar · ”Inte samma barnsjukvård i norra och södra Halland” · Stor oro över barnakutens framtid · Barnakuten …

Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu.

Barnakuten – SVT Nyheter

Petra och patienterna – Avsnitt 1 | SVT Barn

En serie för små barn om vardagsproblem. Petra är sjuk och måste bo på sjukhuset. I varje avsnitt bor en ny patient i sängen bredvid.

Petra och patienterna – Avsnitt 1 | SVT Barn

Här får barnen på Drottning Silvias barnsjukhus träffa favorithästarna | SVT Nyheter

23 dec. 2022 — 9-åriga Didrik har inte varit ute på flera månader – här får han och de andra barnen från barnsjukhuset träffa hästarna. Foto: SVT …

Dagen innan julafton fick barnen på Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg en tidig julklapp – träffa och klappa på ponnyerna Trulle och Billy.– Vi har inte varit ute på flera månader, vi har legat här sen september så det här är ett jättestort ögonblick, säger mamman Pernilla Stillbäck.

Keywords: barn på sjukhus svt